ruter7.no

Kortspill for Nordmenn

Om Oss

Kortspill er vår lidenskap!

Mange nordmenn har tilbrakt ferier på hytten med en kortstokk i trivelig selskap. Alt fra vri´8 til amerikaner og poker.
I begynnelsen spilte vi om fyrstikker og 50 øringer, men dette ble selvsagt for tamt etter hvert. Men hvem har råd til å reise til utlandet hver gang man vil spille? For det var der de store pengene var og ikke minst, de beste spillerne. Det er ikke det samme å spille mot en uerfaren spiller som å spille mot en som faktisk kan spillet. Ikke minst fordi de som kan spille er klar til å satse mer. Det er mer utfordrende.

Så vi var nok noen av de første til å komme oss på nett og prøve ut kortspillene når de først ble tilgjengelig online. Grafikken var ikke den beste, men det å kunne spille når man ønsket det og mot nye spillere var helt utrolig. Etter hvert har grafikken blitt bedre og vi må bare innrømme at vi elsker det!
Derfor har vi laget denne nettsiden, for å dele vår lidenskap med andre. Her inne vil du finne informasjon om kortspill og gode råd. For kortspill er en kunst og ikke minst, mye strategi. En god kortspiller tør å ta sjanser, men vet også når man bør gi seg. En dårlig hånd blir ikke bedre selv om man slenger mer penger på bordet. Forskjellen på en god og en dårlig kortspiller ligger nettopp i dette, evnen til å vurdere om det er verdt å satse mer eller gi seg.

Poker, Baccarat, Vri’8ern og mange flere

Det er utrolig mange varianter av kortspill tilgjengelig på nett. Noen kan man satse mye på og andre er det lav innsats men relativt gode gevinster. Vi vil vise deg dem alle og ikke minst, fortelle deg hvor du kan vinne store pengepremier. For man kan satse på penger på alle slags kortspill, det gjelder bare å finne det rette stedet å spille. Noen steder er det til og med lagt opp til at man kan satse flere tusen per hånd, et spillsted for storspillere.

Strategi

De som spiller mye utvikler sin egen strategi. Dette er basert både på erfaring og kunnskap om spillet. Det tar selvsagt tid å utvikle en slik erfaring, men vi kan hjelpe et stykke på vei. For vi deler gjerne av vår erfaring så du kan satse mer og vinne større summer. I tillegg vet vi hvor du finne de beste spillene og ikke minst hvor du finner gratis spill som lar deg øve. For ordtaket ”øvelse gjør mester” stemmer. Jo mer man spiller, jo tryggere blir man. Så vi kan hjelpe deg å finne steder hvor du kan prøve ut strategiene vi anbefaler, helt uten risiko.

Vi spiller for å vinne

Vi elsker selvsagt å spille kortspill, men det er helt klart at vi spiller for å vinne. Noen ganger kan man ikke vinne, men da handler det om å gå i null. Vårt mål er å hjelpe spillere å vinne mer enn de taper, i lengden. Vi klarer det, så da kan andre og!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>